Privacy

 

Swahili’s vindt de bescherming van de gegevens van haar klanten uitermate belangrijk!
Wij dragen er dan ook zorg voor dat de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt, altijd vertrouwelijk worden behandeld en dat uw privacy blijft gewaarborgd.

Registratie en gebruik van persoonlijke informatie
Wanneer u via de Swahili’s een product koopt, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij uw bestelprocedure afhandelen en u op de hoogte houden van de status van uw bestelling en betaling. De persoonlijke gegevens die u zodoende invult worden hiervoor gebruikt. Swahili’s geeft gegevens van klanten nooit door en verkoopt of verhuurt deze niet aan derden. Verder gebruik, zoals voor nieuwsbrieven en speciale aanbiedingen is zonder uw uitdrukkelijke toestemming eveneens uitgesloten. U bent zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van uw wachtwoord. Wij zullen nooit per email of per telefoon hierom vragen.

Uw gegevens inzien en wijzigen
U heeft het recht uw volledige gegevens zoals geregistreerd staat bij Swahili’s in te zien. Desgewenst worden gegevens op aanvraag gewijzigd, geblokkeerd of verwijderd. Swahili’s zal binnen vier (4) weken gehoor geven aan een verzoek. U krijg een bevestiging dat u gegevens per e-mail gewijzigd, geblokkeerd of verwijderd is.